duminică, 8 ianuarie 2012

Lotiune si sampon cu galbenele pentru baia bebelusului Weleda Baby

0 comentarii
Nume produs Lotiune si sampon cu galbenele pentru baia bebelusului Weleda Baby
Pret 40 lei (TVA inclus)
Descriere Cantitate: 200 ml

Produsul Lotiune si sampon cu galbenele pentru baia bebelusului curata delicat capul si corpul bebelusului, protejand pielea inpotriva deshidratarii. Parul devine moale, matasos si usor de pieptanat. Extractul de galbenele calmeaza si protejeaza pielea, in timp ce uleiul de susan confera caldura si face pielea mai flexibila. Uleiul de migdale dulci protejeaza pielea de influentele exterioare. Parfumul sau natural este dat de uleiurile esentiale delicate, cu note fructale si florale care vor inveseli bebelusul. Nu irita ochii.

Mod de aplicare: aplicati o cantitate mica pe maini, cu care veti spala apoi capul si pielea umeda cu un masaj bland. Clatiti cu apa si bucurati-va de parfumul delicios.

Indicatii: Lotiunea si samponul cu galbenele pentru baia bebelusului este adecvat pentru bebelusi si copii de toate varstele, inclusiv cei cu piele hipersensibila, dermatita atopica sau crusta de lapte. A fost creat in colaborare cu medici pediatri si dermatologi care i-au daruit o toleranta dermatologica ridicata.
Este recomandat si adultilor cu pielea foarte sensibila.

Ingrediente:
Ulei delicat de migdale dulci pentru a proteja pielea delicata de iritatiile externe in timp ce o mentine moale. Seminte de susan al caror ulei contine o concentratie mare de acizi grasi nesaturati, antioxidanti si vitamina E. Coco-Glucoside – este o tensida non-ionica derivata din pulpa uscata de nuca de cocos si zahar. Indeparteaza grasimile murdare și creeaza o spuma usoara. Glutamatul disodic de Cocoyl este derivat din uleiul de nuca de cocos si zahar fermentat. Este un agent bland de curatare cu excelente proprietati de spumare si curatare. Acid lactic natural - o componenta cheie a filmului hidro-lipidic ce echilibreaza nivelurile naturale de umiditate a pielii. Imbunatateste si echilibreaza umiditatea pielii, hraneste pielea fina si uscata si impiedica formarea ridurilor. Alcool din sfecla de zahar - este derivat prin fermentarea de amidon, zahar, carbohidrati si altele. Glicerina – obtinuta din ulei de plante. Da produsului consistenta si stralucire si regleaza absorbtia si secretia apei in piele. Chondrus Crispus – cunoscut ca Moss-ul irlandez, este o specie de alga rosie ce contine mai multe substante nutritive minerale si serveste ca agent de ingrosare, precum si balsam pentru piele. Poate fi utilizat pentru a trata tesuturile inflamate. Xanthan gum - serveste ca stabilizator si emulgator, precum si ca amplificator de spuma si de agent de ingrosare. Apa actioneaza ca un solvent in pregatirea extractelor. Calendula officinalis - extract de flori de galbenele - contin carotenoide, flavonoide si uleiuri esentiale si au puternice proprietati de vindecare si anti-inflamatorii. Parfumuri din uleiuri esentiale naturale. Limonene - o componenta naturala de uleiuri esentiale, provenind din ulei de lamaie, ulei de portocale, grepfruit, ulei de bergamota, ulei de fenicul si ulei de lavanda. Linalool derivat din uleiuri esentiale naturale. Mai contine: ulei esential de lavanda, rozmarin, vanilie si musetel, ce actioneaza ca un parfum si are efect de conservare.
Stoc disponibil NU
Comanda click AICI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu