duminică, 1 ianuarie 2012

PLANETE BLEUE

0 comentarii
Marca Planete Bleue este 100% transparenta. Noi toti utilizam in fiecare zi produse cosmetice (gel dus, sampon, creme, etc.) pe care le aplicam direct pe piele, si totusi... In jur de 9000 de produse chimice sunt utilizate in mod regulat de industria cosmetica, multe dintre ele fiind nocive pentru sanatate.

Ele sunt utilizate in cantitati mici pentru a raspunde reglementarilor sanitare. Totusi acumularea si utilizarea pe termen lung a acestor substante pot avea efecte, inca necunoscute. Multe studii incep sa arate efecte periculoase pentru sanatate.
Teoretic, fiecare consumator are acces la informatii despre compozitia gelului de dus pentru ca legea obliga fabricantii sa enumere pe ambalaj lista de ingrediente utilizate. Dar in realitate, nu prea intelegem prea mult din aceste denumiri chimice. Planete Bleue reprezinta un angajament de incredere. Toate produsele cosmetice Born to Bio sunt certificate Cosmebio Ecocert. Sunt fabricate din produse naturale care respecta pielea si parul consumatorilor. Toate ingredientele sunt selectionate dintre cele mai blande si eficiente in mod natural.
Tara producatoare: Franta

Click aici pentru vizualizarea tuturor produselor Planete Bleue din online shop-ul BB la Bord Boutique.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu